hits

Sminke

Uten dem hadde jeg ikke overlevd.

Hei. 

Jeg må først begynne med en liten takk. Takk til alle dere finer folk der ute som har kommet bort til meg på gaten, sendt meld på facebook, Snapchat osv. For å fortelle meg hvor tøff jeg er. Det setter jeg utrolig stor pris på! Når man er på tur og lever i den 71 Grader Nord boblen glemmer man litt sine egne accomplishments. Fordi alle er så sykt tøffe, alle er utenfor komfortsonen og alle gir så sykt mye av seg selv. 

I kommende episode er vi delt opp i to lag. Mitt lag består av Ole Martin, Adam, Samantha og Grace. Jeg vil gjerne fortelle litt om de fantastiske lagkameratene mine. Vi hadde alle våre forskjellige roller. Adam var morsom til en hver tid, når vi andre var på gråter så klarte han alltid å krakke en joke og fikk oss alltid i godt i humør. Samantha var den jeg kom nærmest på turen, vi ble sykt gode venner. Vi fikk telepatiske evner som endte opp i mye moro og intern latterkrampe. Grace, hun var litt sjenert i begynnelsen men som hun blomstret til. Hun hadde en utrolig smittsom latter og for en stå på vilje. Når hun bestemte seg for noe så ble det gjennomført. Ole Martin, han er verdens snilleste person med verdens beste kondis. Uten han hadde ikke jeg kommet meg igjennom halvparten av de tingene vi gjorde. Han hadde en evne til å forstå når jeg trengte hjelp uten å måtte spørre. Også meg da, jeg var bare blid! Det vakreste med gjengen min vat at vi alle hadde like stor stå på vilje, men vi respekterer hverandres svake og sterke sider, det skaper harmoni og balanse. 
Uten laget mitt hadde ikke 71 Grader Nord vært det samme og uten dem hadde jeg ikke overlevd verken psykisk eller fysisk. 

 

Vi chattes <3


 

 

 

Glitter Og Farger

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei.

Som jeg skrev i det aller første innlegget mitt så kommer det til å være en egen "beautydag" / sminkedag på bloggen. Det ble en mandag. Da har dere god tid til å teste ut looksene før helgen. 

Jeg har følt at jeg måtte finne min "plass" innen for sminkeverden. For jeg jo ikke noe make up artist, jeg bare elsker sminke. Det har gjort at jeg har grublet mye over diverse spørsmål som: Hvordan slags tips jeg skal komme med? Hvordan kan jeg inspirere dere? Hva gjør meg annerledes? Hva kan jeg tilby som ikke andre kan? osv... 
Etter mye frem og tilbake har jeg funnet mitt sminkeunivers "Glitter Og Farger". Målet mitt er å få den vanlige dama i gata til å tenke litt annerledes. Kanskje droppe de sotede øyene og kjøre på med en gul winged liner.

Hvorfor jeg elsker sminke?

Jeg elsker sminke av mange grunner:

  • Jeg sminker meg ikke for å få bedre selvtillit. For selvtillit kommer innen i fra! Kanskje en smule klisje å skrive, men det er viktig å få frem! Men som alle andre synes jeg det er det ganske digg å kunne dekke over Mount Everest kvisa jeg fikk over natta med litt concealer. 
  • Siden vi bor i Norge er ikke huden akkurat brun og fresh året rundt. Den er mer olivengrønn og vissen. Da er ingenting bedre enn en foundation som er litt brunere (matcher halsen) enn ansiktet og en bronzer. 
  • Men det jeg liker aller mest, er kontrasten. Jeg liker å kunne gå fra "vanlig mandags-tryne" til  "glam lørdagskveld-tryne". Det er derfor jeg ikke er så fæn av vippe-extension. Kontrasten forsvinner. Det ser ut som at du skal på byen fra du står opp til du legger deg.
  • Sist men ikke minst. Det er min alene tid. Jeg soner ut fra alt annet som måtte bekymre meg den dagen <3

Det var en liten intro om mitt forhold til sminke. Nå skal vi over til dagens look. Planen er å prøve sminke med vågalt, men ikke så mye at man ikke kan rocke det ute blant folk. Gikk litt bananas med det glitteret, men det var så fint så klarte ikke å stoppe. Hvis jeg skulle ut hadde jeg bare droppet det under øyet og bare gått for det oppå lokket.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Step by step. 

1. Legg brun øyenskygge i globalen.

2. Legg så gullskygge på øyelokket (altså under det brune).

3. Legg blå eyeliner på våtkanten. 

4. Legg brun skygge under øyet. 

5. Gå over det brune med litt blå skygge (under øyet).

6. Ta så på glitter. 

7. Ta på mascara og vipper 

 

Produktene jeg har brukt: 

NYX palette - dette har jeg brukt på både øynene og som kontur i ansiktet. http://www.nyxcosmetics.com/search?q=palette
Glitter er kjøpt på Panduro. 
Bronzer fra The Balm https://thebalm.com/collections/face/products/betty-lou-681619700675?variant=16601769158
Highlighter fra Dior kjøpt på Douglas. 
Øyenskygge fra Shiseido kjøpt på Douglas. 
Blå eyeliner ( husker jeg ikke hvor jeg har kjøpt) 
Lipgloss fra YSL nr 19.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Skrik ut om dere har noe spørsmål.

Vi chattes.