hits

fy faen, fy fy faen....

24.04.2017 - 12:12 Ingen kommentarerTusen millioner takk for alle de hyggelige tilbakemeldingene jeg har fått på den nye låta mi Kilimanjaro ( hør den her). Det varmer i hjertet! Så dere på 71 grader nord i går eller?
Adam og jeg trakk oss dessverre fra klatreetappen. Jeg har fått testet min høydeskrekk til det ytterste og ville ikke ødelegge den mestringsfølelse jeg satt med etter Bladet. I etterkant har tanken slått meg, hadde jeg klart det, var det dumt å trekke seg?
Men da jeg så på programmet i går og så hvor eksponert det var, er jeg veldig glad for at jeg droppet det. Det hadde blitt en for tøff tur for høydeskrekken min. Ole Martin stopper aldri å imponere. Han trakk seg selvfølgelig ikke, b
le litt rørt da han kom seg på toppen. Det er så sterk når mennesker pusher seg på den måten. 

Siden Adam og jeg trakk oss fikk vi konsekvenser. Vi måtte ut i konkurranse dagen etter. Jeg tror jeg var sjokkskadet i hele 10 minutter da Tom kom med beskjeden om at vi skulle hoppe i fallskjerm. Det er den sykeste infomasjonen jeg noen gang har fått! 

Å sitte i det helikopteret, se at helikopterdøren åpner seg, og ut den døren skal jeg, er det mest urealistiske øyeblikket i midt liv. Det strider jo i mot all logikk. Fy søren for en opplevelse. Det er det kuleste jeg har gjort. Jobben min gir meg mye adrenalin kikk, men dette er det største adrenalin kicket ever! 
Fikk faktisk sommerfugler i magen av å se det på tv, haha. Lever meg inn i det jeg ser. Jeg var helt salig i kroppen etterpå, og det tok meg lang tid å lande og skjønne hva jeg faktisk hadde vært med på. Tusen takk til 71 grader nord. Uten dere hadde nok det aldri skjedd. 


Dette er midt favorittbilde fra hele programmet <3


Real turmat for alle penga.


Vi chattes ..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar