hits

Uten dem hadde jeg ikke overlevd.

25.03.2017 - 11:39 3 kommentarer

Hei. 

Jeg må først begynne med en liten takk. Takk til alle dere finer folk der ute som har kommet bort til meg på gaten, sendt meld på facebook, Snapchat osv. For å fortelle meg hvor tøff jeg er. Det setter jeg utrolig stor pris på! Når man er på tur og lever i den 71 Grader Nord boblen glemmer man litt sine egne accomplishments. Fordi alle er så sykt tøffe, alle er utenfor komfortsonen og alle gir så sykt mye av seg selv. 

I kommende episode er vi delt opp i to lag. Mitt lag består av Ole Martin, Adam, Samantha og Grace. Jeg vil gjerne fortelle litt om de fantastiske lagkameratene mine. Vi hadde alle våre forskjellige roller. Adam var morsom til en hver tid, når vi andre var på gråter så klarte han alltid å krakke en joke og fikk oss alltid i godt i humør. Samantha var den jeg kom nærmest på turen, vi ble sykt gode venner. Vi fikk telepatiske evner som endte opp i mye moro og intern latterkrampe. Grace, hun var litt sjenert i begynnelsen men som hun blomstret til. Hun hadde en utrolig smittsom latter og for en stå på vilje. Når hun bestemte seg for noe så ble det gjennomført. Ole Martin, han er verdens snilleste person med verdens beste kondis. Uten han hadde ikke jeg kommet meg igjennom halvparten av de tingene vi gjorde. Han hadde en evne til å forstå når jeg trengte hjelp uten å måtte spørre. Også meg da, jeg var bare blid! Det vakreste med gjengen min vat at vi alle hadde like stor stå på vilje, men vi respekterer hverandres svake og sterke sider, det skaper harmoni og balanse. 
Uten laget mitt hadde ikke 71 Grader Nord vært det samme og uten dem hadde jeg ikke overlevd verken psykisk eller fysisk. 

 

Vi chattes <3


 

 

 

3 kommentarer

Malin

25.03.2017 kl.11:45

Heia deg!:)

NONOS.BLOGG.NO

28.03.2017 kl.22:55

så gøy å se deg på TV! Heier på deg!

alexandrajoner

30.03.2017 kl.19:17

NONOS.BLOGG.NO:

Tusen takk :D <3

Skriv en ny kommentar