hits

Jeg er litt skuffet.

18.03.2017 - 09:49 Én kommentar

Hei.

Er litt skuffet etter forrige episode. Ikke fordi den ikke var fin, den var faktisk alt for fin. Hyggelig dilemma.Som jeg skrev i forrige innlegg så var dette den aller verste turen. Hvor alle gikk litt i kjelleren på diverse tidspunkt. Mens på tv så det ut som om at vi bare sutret, var litt våte og kalde. 

Den sykkelturen var et blodslit. Allerede i første bakken slet jeg. Ole Martin (med verdens beste kondis) så fort at lille Joner-mor slet. Så han syklet opp hele bakken, løp ned igjen, syklet sykkelen min opp mens jeg gikk ved siden av. Og sånn holdt vi på. Fikk virkelig smake på ordtaket "man er ikke sterkere enn sitt svakeste ledd". Jeg var ikke den eneste som slet, for plutselig løsnet hele styre til Samantha. Igjen kom Ole til unnsetning, lappet og skrudde det sammen. Så mye som vi kava er utrolig at vi i det hele tatt kom oss opp den bakken. 

Er ennå traumatisert av de kanoene. Hvem sin ide var det å drasse med to kanoer på land? De første 2 km gikk det ganske fint. Tungt men fint. Så fikk vi en sykt god ide. Det var en liten elv rett nedenfor humpa vi trasket på, og vi var alle enige om at det var bedre å padle bort til neste vann. Vi brukte et hav av energi på å komme oss til det jeg vil kalle verdens minste og grunneste elv. Vi prøvde et utrolig mislykket forsøk på å padle. Vi rykket oss ikke en cm. Det ente bare opp i at Ole Martin og Grace vasset for å få kanoene opp på land igjen. Så kom vi endelig til det siste vannet. Stakkars Adam holdt på å sovne mens hans rodde. Utmattet.no! Kunne ønske hele norges befolkning hadde 4D i løpet av den episoden....... Sånn da er jeg ferdig sutret, hehe. 

Morgendagens episode er bare vakker. Vi blir selvfølgelig utsatt for mer høyde. Jeg som trodde jeg aldri skulle klatre et fjell igjen i hele mitt liv......Vi chattes. 
 

Én kommentar

Monica

19.03.2017 kl.22:22

Fy søren så imponert jeg blir over deg. Du er kjempetøff som tørr å trosse frykten din for høyder og gjøre det du har gjort i 71°nord :) Heier på deg :)

Skriv en ny kommentar