hits

Det mest useriøse jeg har vært med på!

11.03.2017 - 09:00 Ingen kommentarer

Hei. 

Premierefesten var alt for hyggelig. Var veldig rart å se alle de andre deltakerne igjen og i vanlig tøy, siden vi alle levde i Bergansen i tiden vår sammen. Vi fikk masse mat og drikke en veldig hyggelig tale før vi fikk se den første episoden. Som vi lo, og vi var alle veldig fornøyde. Dere fikk sikkert med dere at jeg og Ole Martin båndet i fjellveggen, så det var extra kos å se han. Men dessverre tok festen slutt og istedenfor å legge oss i telte sammen, splittet vi våre veier #snufs.


 

Men la oss snakke litt om neste episode. 
Etter tidenes smell i fjellveggen trodde i hvert fall jeg at det ikke kunne bli noe verre. Så feil kan man ta gitt, for episode 2 er en av de verste turene ever!!!!!!

Vet ikke hvor mye jeg får lov til å røpe, men litt kan jeg si. Episode 1 gikk mye på psyken. Det å være redd gjorde at jeg ikke klarte å kontrollere følelsene mine som igjen gjore at jeg ble sliten, men jeg ble aldri fysisk utmattet.
Episode 2 der i mot.... Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne for det var så mye som var grusomt. La oss starte med å sykle. For et forferdelig konsept! Jeg visste ikke at det kunne være så inni h******* tungt. Så jeg beklager allerede nå hvis jeg banner mye på tv. 
Bena mine sviktet meg helt, det var som at jeg ikke hadde noe form for lårmuskler what-so-ever og melkesyren den tok meg på et helt nytt nivå. Har per dagsdato lovet meg selv at jeg aldri skal sykle igjen, traumer for livet. Men i grusomheten kom det en reddende engel.....

 


Jeg lærte også en del om meg selv på denne turen. Blandet annet at jeg HATER å være våt på bena. Jeg lærte også det at jeg HATER å være kald. Jeg kan jo gi dere to stikkord om neste episode: Våt og kald.... På et tidspunkt så jeg ingen ende i tunnelen. Jeg var så sinna og lei, og mente at turen var uforsvarlig og useriøs. Mot slutten av etappen vurderte jeg til å med å trekke meg. Ler når jeg tenker tilbake på dette. Hvor irrasjonell man blir i slike pressede situasjoner. At det plutselig bare kan rakne for enn. Så dere kan faktisk ikke gå glipp av neste episode, for det skjer mye spennende!


Vi chattes

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar