hits

Jeg skulle aldri gråte på tv.

04.03.2017 - 13:27 Ingen kommentarerHei folkens. 

Jeg som lovet meg selv at jeg aldri skulle gråte på tv! 

Da er det snart duket for 71 Grader Nord premiere, om jeg gruer meg! Må helt ærlig si at det hele er litt blurry. Husker selvfølgelig de store tingene, men husker ikke helt hva jeg har sakt og gjort. 

Men la oss spole litt tilbake. Da jeg ble spurt om å være med på 71 grader nord, tenkte jeg - eeeh nei. Dette var altfor langt utenfor min komfortsone også bli filmet i tillegg, haha, dette kommer jeg aldri godt ut av. 
Jeg tok en samtale med teamet mitt <3 eller teamet mitt tok en samtale med meg. De mente at jeg var spinnvill som takket nei til en slik fantastisk mulighet. Etter noen nye runder med meg selv ombestemte jeg meg med en liten knute i magen om at jeg kom til å angre. 

Så kom innspillingsdagen. Jeg får vite at en del av de andre deltakerne hadde øvd. Helt ærlig så turte jeg ikke å øve, jeg ville ikke vite hva jeg gikk til. Jeg fungerer mye bedre, hvis ting er uten for komfortsonen, å gå uvitende til utfordringen. Hvis jeg hadde kjent på hvor tøft det er å feks gå i fjellet hadde jeg jo aldri gjort det igjen. Jeg ville ikke begynne hele turen med en selvtillit og innstilling på bunn. Så jeg bestemte meg for å kaste meg ute i det med en happy go lucky tankegang. Kanskje en smule naivt? 

 


Lite viste jeg at første tur var fjellklatring. Jeg har høydeskrekk, men på bunnen av fjellet tenkte jeg faktisk " det kan jo ikke være så ille"? Så feil kan man ta gitt. Det var helt grusomt. Grusomt å kjenne på det å være redd. Som ung dame, er jeg lite redd i hverdagen. Jeg kan være nervøs, engstelig, lei meg osv. Men redd, det er jeg vell aldri. Har mildt sakt fått min dose redd for flere ti-år.
Jeg har aldri å grått så mye før heller. Hvor jeg ikke klarer å slutte, jeg klarer ikke å samle tankene. Var rett og slett et vrak. Men midt oppi det hele jeg var heldig, for en bedre livredd kompanjong skal man lete lenge etter - Ole Martin min helt <3. Alltid bedre å være to livredde tullinger enn en. 
Resten får dere se på tv folkens <3 Gleder/gruer meg til å høre hva dere synes om den første episoden. 

Vi chattes.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar